Dolar 46,0408
Euro 53,0791
Altın 6.409,16
BİST 13.694,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 27°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 31°C
Pts 31°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Marmaris Belediyesi Ramazan geleneğini bozmadı

MARMARİS BELEDİYESİ RAMAZAN YARDIMLARI KAPSAMINDA 2 BİN 500 GIDA PAKETİNİN YANI SIRA GÜNLÜK 500 KİŞİLİK DE YEMEK DAĞITIYOR.

24 Mart 2023 12:26
514
A+
A-

Marmaris Belediyesi Ramazan yardımları çerçevesinde 2 bin 500 gıda paketinin yanı sıra günlük 500 kişilik de yemek dağıtıyor.

Marmaris Belediyesi her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelerin yanında olmayı sürdürüyor. Belediye hizmet sınırları içerisinde yer alan 25 mahallede yaşayan ve muhtarlar tarafından dar gelirli oldukları tespit edilen 2 bin 500 aileye gıda paketi dağıtımına başladı. Gıda paketleri bu yıl Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü tarafından teker teker ihtiyaç sahiplerinin evlerine götürülüyor. Gıda paketi yardımının yanı sıra Huzurevi bahçesine konuşlandırılan ikram aracından da yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.

İkram aracından yemek dağıtımı

Marmaris Belediyesi Ramazan ayı boyunca Huzurevi Derneğiyle birlikte yardımsever vatandaşların desteğiyle gerçekleştirdiği yemek dağıtımı geleneğini de bozmadı. Yemek kaplarıyla birlikte huzurevi bahçesine konuşlandırılan ikram aracına gelen vatandaşlara iftardan 2 saat önce 3 çeşit yemek dağıtımı yapılıyor. Bayrama kadar günlük 500 kişilik yemek dağıtımı gerçekleştirilecek.

Dayanışmamız sürecek

Ramazan’ın ruhuna uygun olarak özellikle vatandaşların yanında olacaklarını söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Ramazan dayanışmadır, paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz Ramazan ayında da her zaman ve her alanda dayanışmaya, birlik olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.