Dolar 48,6161
Euro 56,3972
Altın 6.778,64
BİST 14.467,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 32°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
32°C
Parçalı Bulutlu
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 31°C
Çar 29°C

Milli Kanocular Köyceğiz’de kamp yapıyor

MİLLİ KANOCULAR KÖYCEĞİZ’DE KAMP YAPIYOR

Milli Kanocular Köyceğiz’de kamp yapıyor
12 Haziran 2024 09:25
394
A+
A-

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Kanocular Slovakya’da yapılacak olan Kano U23 ve Gençler Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi Kano Sporcu Eğitim Merkezi oldu. Kano’da elde edilen başarılardan sonra kano branşının daha da yaygınlaştırılması için, Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün girişimi ile Kano Sporcu Eğitim Merkezine dönüştü. Kano Sporcu Eğitim Merkezi kano branşında üst düzey olimpik sporcular yetiştiriyor ve uluslararası arenada bayrağımızı dalgalandırarak ülkemizi ve Muğla’mızı bir kez daha Dünya’ya tanıtmış oluyor. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve Şube Müdürleri Köyceğiz Su Sporları Merkezinde kampta olan Milli Kanocuları ziyaret ederek, 27-30 Haziran’da Slovakya’da yapılacak olan Kano U23 ve Gençler Avrupa Şampiyonasında sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.