Dolar 45,9107
Euro 53,4514
Altın 6.623,89
BİST 14.200,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 26°C
Cts 27°C

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü: “Temizlik konusunda duyarlılık bekliyoruz”

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, MERKEZ NOKTALARDAN BİRİ OLAN ATATÜRK VE CUMHURİYET CADDELERİNDEKİ ESNAFI ZİYARET ETTİ. SORUNLARI DİNLEYEN ÜNLÜ, ÖZELLİKLE TEMİZLİK KONUSUNDA DUYARLILIK BEKLEDİĞİNİ İFADE ETTİ.

28 Mayıs 2024 14:50
391
A+
A-

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, merkez noktalardan biri olan Atatürk ve Cumhuriyet caddelerindeki esnafı ziyaret etti. Sorunları dinleyen Ünlü, özellikle temizlik konusunda duyarlılık beklediğini ifade etti.

Devamlı olarak sahada, vatandaşlarla görüşerek sorunları ilk ağızdan dinleyen Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Atatürk ve Cumhuriyet caddelerindeki esnafı ziyaret etti. Başkan Ünlü’ye birim amirleri de eşlik etti. Yaz aylarının gelmesiyle hareketliliğin başladığı yerlerden biri olan söz konusu caddelerde esnaf ile görüşen Başkan Ünlü, talep ve önerileri dinledi. Belediyenin çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ünlü, yapılması gereken acil işlerle ilgili birim müdürleriyle istişare ederek gerekli talimatları verdi, notlar aldırdı.

“Halkçı belediyecilik anlayışıyla; birbirimizi dinleyerek ve anlayarak tüm sorunları çözüme kavuşturacağız” diyen Başkan Acar Ünlü, “Bugün müdürlerimizle birlikte Atatürk ve Cumhuriyet caddelerini gezdik. Yaz hareketliliğinin başladığı bölgede esnafımızla görüşerek talep ve önerileri dinledik; kendilerinden özellikle temizlik konusunda duyarlılık beklediğimizi ifade ettik. Ayrıca inşaat yasağını hatırlatarak tüm vatandaşlarımızdan hassas ve duyarlı olmalarını istedik” dedi. Ünlü; özellikle dereler, temizlik ve fen işleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak sorunların çözülmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.