Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 29°C
Az Bulutlu
Adana
29°C
Az Bulutlu
Paz 30°C
Pts 31°C
Sal 30°C
Çar 28°C

Lagina Antik Kenti’nde gençlerle yazar buluşması gerçekleşti

MUĞLA ULUSLARARASI GENÇLİK MERKEZİ, YATAĞAN TURGUT MAHALLESİ’NDE YER ALAN LAGİNA ANTİK KENTİ’NDE GÖNÜLLÜ GENÇLERLE BİR ARAYA GELEREK YAZAR BULUŞMASI DÜZENLEDİ. ETKİNLİĞE KATILAN GENÇLER, YAZAR FUNDA ÖZSOY ERDOĞAN İLE BİR ARAYA GELEREK YAZARLIK VE YAZARLIK SÜREÇLERİ HAKKINDA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU.

4 Mayıs 2024 15:05
41
A+
A-

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, Yatağan Turgut Mahallesi’nde yer alan Lagina Antik Kenti’nde gönüllü gençlerle bir araya gelerek yazar buluşması düzenledi. Etkinliğe katılan gençler, yazar Funda Özsoy Erdoğan ile bir araya gelerek yazarlık ve yazarlık süreçleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Yazarın eserleri üzerine soru cevap şeklinde devam eden söyleşide, edebi okumalarla gençlerin gelişimlerine katkı sağlayacak bilgiler aktarıldı. Bu etkinlik, gençlerin okuma alışkanlıklarını geliştirerek analiz yeteneklerini artırmayı hedefleyen bir yaklaşımın parçası olarak düzenlendi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Nitelikli okumanın ve okutmanın önemini biliyor, her zeminde bunu dile getiriyoruz. Okumak, sonsuz ve kültürel zenginliklerle dolu bir dünyada uzun bir yolculuğa çıkmak gibidir. Gençlerimizin ufuklarının genişlemesi, hayata yeni pencerelerden bakabilmelerini sağlamak amacıyla okumayı ve analiz yeteneklerini geliştirmelerini teşvik ediyoruz” dedi.

Açıkbaş, “Antik Kentlerde Okuyoruz” sloganıyla düzenlenen etkinliklerin önemine vurgu yaparak, gençlerin belirlenen yazarların kitaplarını okuyup sonrasında antik kentlerde yazarlarla buluşarak söyleşiler gerçekleştirdiğini belirtti. “Bu anlamda Gençlik Merkezleri olarak bu yönde çalışmalarımıza devam edeceğiz ve gelecek nesillerimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin daha donanımlı bireyler olması, geleceğe emin adımlarla yürüyen ülkemizi daha da güçlendirecek” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.