Dolar 44,8573
Euro 52,8184
Altın 6.966,26
BİST 14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Az Bulutlu
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C

Başkan Aras 23 Nisan’da koltuğu çocuklara devretti

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET ARAS, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA BAŞKANLIK KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ.

23 Nisan 2024 15:05
314
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Muğla’da büyük bir coşku ile kutlandı. 23 Nisan kutlamaları Muğla Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın konseri “Maestro Show” ile 22 Nisan Pazartesi günü başladı. Kutlamalar 23 Nisan Salı günü Kışla Parkı’nda Çocuk Şenliği ile devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları 25 Nisan’da Masal Sandığı Çocuk Tiyatro Oyunu, Çocuk Kütüphanesi’nde “23 Nisan’da Atatürk ve Çocuklar” etkinliği, 26 Nisan’da yazar Özge Altınok Lokmanhekim söyleşi ve imza günü ile sona erecek.

23 Nisan’da Başkanlık makamı çocuklara açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras çocukları Başkanlık makamında ağırladı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamı 23 Nisan’da çocukların oldu. Yenice İlköğretim Okulu 2.sınıf öğrencisi Ziya Alabaz bu anlamlı günde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’tan başkanlık makamını devraldı ve Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan’ı Muğla’da büyük bir coşkuyla kutladıklarını söyledi ve bugünü çocuklara armağan eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü saygı ve özlemle andı.

Başkan Aras; “23 Nisan’ı bayramın sahibi çocuklarımızla doyasıya kutladık”

Ahmet Aras; “Bundan 104 yıl önce Türk Milleti Atatürk önderliğinde cephede kazandığı zaferi demokrasi ile taçlandırarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurdu. Türk Milleti’nin tam bağımsızlığını kazandığı, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu bugünü Atatürk tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etti. Bu özel günü Muğlamızda bayramın sahibi çocuklarımızla birlikte doyasıya kutladık. Ata’mızın yolunda aydınlık yarınlara fikri, irfanı ve vicdanı hür çocuklarımızla birlikte yürüyecek, ulusal bayramlarımızı hep birlikte doyasıya kutlamaya devam edeceğiz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.