Dolar 45,9727
Euro 53,4893
Altın 6.609,13
BİST 13.965,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 29°C

Başkan Oktay, yaralanan personelin arkadaşları ile görüştü

BAŞKAN OKTAY, YARALANAN PERSONELİN ARKADAŞLARI İLE GÖRÜŞTÜ

21 Şubat 2024 16:45
380
A+
A-

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada yaralanan ve İzmit’te tedavisi devam eden belediye personeli Yener Durmuş’un mesai arkadaşlarını ziyaret etti.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, geçtiğimiz hafta sobaya tiner dökmesi nedeniyle meydana gelen kazada vücudunda ağır yanıklar oluşan ve İzmit’te tedavisi devam eden Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli Yener Durmuş’un çalışma arkadaşlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerimizle birlikte Makine Araç Parkı’na giden Mehmet Oktay, Yener Durmuş’un sağlık durumu ile ilgili doktorlarından edindiği bilgileri aktardı.

“Yener için dua edelim”

Ayrıca olay yerini inceleyerek kazaya tanık olan çalışanlardan bilgi alan Başkan Oktay, “Şu an elimizden tek gelen şey Yener için dua etmek. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşup tekrardan aramıza dönecek. Bu olay maalesef ki bizlere iş güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu çok acı bir tecrübeyle bir kez daha gösterdi. En ufak bir dikkatsizliğimizde en başta kendimize ve mesai arkadaşımıza zarar gelebildiğini yaşamış bulunuyoruz. Bu konuda herkesin daha dikkatli olması gerekiyor. Tekrardan arkadaşımıza acil şifalar diliyor bir an önce aramıza dönmesini bekliyoruz” dedi.

“Emekleriniz için teşekkür ederim”

31 Mart seçimlerinde aday olmadığını hatırlatan Başkan Oktay, “Göreve geldiğimiz günden beri her zaman alın terinin, emeğin karşılığını vermeye çalıştık. İnsanları ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, sen ben demeden tamamen çözüm odaklı bir anlayışta kent yaşayanlarımıza hizmet vermeye gayret gösterdik. Her birinize emekleriniz için teşekkür ediyorum. Yaşanan onlarca felaketin üstesinden nasıl gelindiğini herkese gösterdik” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.