Dolar 44,8573
Euro 52,8184
Altın 6.966,26
BİST 14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 21°C

Muğla Eğitimde İyi Örnekler Yarışması ödülleri sahiplerine verildi

MUĞLA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE GELENEKSEL OLARAK HER YIL DÜZENLENEN EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER YARIŞMASI’NDA, 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖDÜL ALMAYA HAK KAZANAN 39 ÖRNEK PROJENİN SAHİPLERİNE, DÜZENLENEN TÖRENLE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

4 Aralık 2023 14:40
515
A+
A-

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Yarışması’nda, 2022-2023 eğitim öğretim yılında ödül almaya hak kazanan 39 örnek projenin sahiplerine, düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde iyi örnek olarak kabul edilen çalışmaların ortaya çıkarılması, yaygınlaştırılması amacıyla yürütülen “Eğitimde İyi Örnekler Yarışması” 2022 – 2023 eğitim öğretim yılı ödül töreni, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, il ve ilçe yöneticileri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ödül töreninde açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay gerçekleştirdi. Eğitimde İyi Örnekler Yarışması’na bu sene 198 proje başvurusu yapıldığını ve 10 kategoride 39 projenin ödüle layık görüldüğünü ifade eden İl Müdürü Emre Çay, emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmanın ardından Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sergilenen oratoryo salonda izleyicilerden büyük alkış aldı.

Program eğitimde iyi örnekler yarışmasında dereceye giren öğretmenlere ödüllerinin verilmesiyle devam etti. Sürdürülebilir çevre ve sağlıklı yaşam, üretim odaklı inovatif düşünce ve uygulamaları, rehberlik ve psikolojik danışmanlık, kültür ve sanat, hayat boyu öğrenme, kurumsal kapasitenin geliştirilmesi, değerler eğitimi, eğitime erişim alanlarında toplam 10 farklı kategoride yapılan değerlendirme sonucunda ödül almaya hak kazanan 39 projenin mimarı öğretmenlere ve okul yöneticilerine ödül ve belgeleri, İl Müdürü Emre Çay ve protokol tarafından takdim edildi.

Tören, ödül ve belge alan tüm yönetici ve öğretmenlerle birlikte günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.