Dolar 32,3779
Euro 34,7436
Altın 2.430,50
BİST 10.019,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 29°C
Hafif Yağmurlu
Adana
29°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 23°C

Kemal Güneri :MAZERET VE YAKINMAK YOK CANLA BAŞLA HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM

Kemal Güneri :MAZERET VE YAKINMAK YOK CANLA BAŞLA HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM
17 Aralık 2023 12:30
264
A+
A-

Bodrum CHP ilçe binası önünde Bodrum halkına seslenen Mustafa Kemal Güneri konuşmasına ”Cumhuriyetimize bağlı,Atatürkümüze sevdalı Bodrum aşıkları merhaba” sözleriyle başladı.

İyiki varsınız hoşgeldiniz , güç verdiniz .Ben Bodrum’da doğup büyüdüm . Gençlik yıllarımdan beri siyaset ile iç içeyim ve çok severek yapıyorum.Emekli esnafım ifadelerini kullanarak deneyimlerini ve projelerini anlattı.

-SODEP , SHP , CHP Gençlik Kolları Başkanlığı ,

-1999-2004 Bodrum Belediye Meclis ve Encümen Üyeliği

-Bodrum Belediyesi Gıda A.Ş.inde Başkan Yardımcılığı

-3 Dönem Bodrum Spor As Başkanlığı

    Görevlerini yaptım.

ÖZET OLARAK BODRUM’UN İHTİYAÇLARI VE HEDEFİM

İlk olarak en büyük sorunumuz olan su sıkıntısına, Büyükşehir belediyemiz ile işbirliği yaparak, gerek alt yapının gerekse diğer sorunların çözümü ile  son vermek.

Trafik sorunu ile uğraşan ilçemizde, bir çok kavşakta dal-çık yapıp,ışıkları azaltma ve trafiği akıcı hale getirmek. Gündoğan’da Dağbelen üzerinden geçecek yan yol,Yaka’dan Dereköy ve İslamhaneleri üzerinden Turgutreis’e yan yol,Torba’da eski hastanenin olduğu yere yan yol bağlantısını yapmak trafik sıkışıklığı için alternatif bir çözüm olacaktır.Ayrıca deniz dolmuşu gibi araçlarla sahil kesimindeki mahallerimize ulaşımın sağlanması sonucu tarafiğin hafiflemesi.

Mevcut limanın arıtılıp temizlenmesi ve yeni liman ihtiyacını Yelken Klup ile İçmeler arasında tamamlayarak hizmete açma ciddi yatırım ve önemli hyedeflerim arasındadır.

Yıllardır atıl durumda bulunan yel değirmenlerimizi restore edip,dönmesini sağlamak hem görsel hem de turizm açısından Bodrum için  çok güzel bir kazanç olacaktır.

İlçemizin Çarşı mahallesi merkezinde bulunan Aya Nicola kilisesini restore edip,turizmin hizmetine sunmak.

Gölköy mahallemizde bulunan gölü temizleyerek botanik park yapmak ve yanında bulunan sarnıcı restore etmek.

Muhtarlarımızla kuracağımız iyi iletişimle,mahallelerdeki aksaklıklar ve sıkıntıları çözüme kavuşturmak.

İlçemizde büyük ihtiyaç olan düğün salonları yapıp açmak. 

Tüm bunlar yirmi yıl önceki hedeflerim. 

Tüm bunları yapabilmek için, yıllık iki milyar TL.sını aşmış olan bütçemizi,gereksiz harcamalardan arındırarak daha fazla yatırıma kaynak ayırmak en öncelikli hedefimdir. 

Kafeler, otoparklar ve iskeleler uhdesinde olan şirketimizi de çok doğru ve profosyonel şekilde yönetilmesini sağlayarak sıkıntılarından kurtarıp karlı ve yatırım yapar hale getirmek.

Tecrübemle, bilgi ve birikimimle göreve hazırım” şeklinde konuştu.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.