Dolar 32,4253
Euro 34,8258
Altın 2.399,42
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 22°C
Yağmurlu
Adana
22°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Bedava hayır yemeği ile karnını doyurmak isteyenler Fethiye’de de grup kurdu

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DENİZLİ’DE ÇIKAN ‘DENİZLİ MEVLÜT BULMA’ GRUBU HABERLERİNDEN ETKİLENEN BİR KİŞİ, FETHİYE’DE DE “FETHİYE MEVLÜT VE DÜĞÜN YEMEĞİ BULMA” GRUBU KURDU.

7 Eylül 2023 14:55
166
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Denizli’de çıkan ’Denizli Mevlüt Bulma’ grubu haberlerinden etkilenen bir kişi, Fethiye’de de “Fethiye mevlüt ve düğün yemeği bulma” grubu kurdu. Fethiye’deki grupta hayır yemeği verilen yerin konumu da paylaşılırken, erken gidenlerin aynı gruptan menü paylaşımı yaparak bedavaya karnını doyurmak isteyenlerin damak zevkine göre tercih yapmasını da sağlıyor.

Denizli’de sosyal medya üzerinde kurulan ’Denizli mevlüt bulma” grubunun ardından Fethiye’de de benzer bir grup kuruldu. “Fethiye mevlüt ve düğün yemeği bulma” grubunda yapılan paylaşımlarla nerede yemekli hayrın olduğu paylaşılıyor. Fethiye’de gerçekleşecek olan düğünlerin davetiyelerini gruptan paylaşan üyeler, adres vererek ücretsiz yemek yemek isteyenleri hayır ve düğün yemeklerine yönlendiriyor.

İlk paylaşım konum, ikinci paylaşım menü oluyor

Üyeler arasındaki paylaşımların da oldukça dikkat çektiği grupta ilk etapta nerelerde bedava yemek yenilebileceği hayrın yapılacağı yerin konumu ile paylaşılıyor. Aynı anda birden fazla yerde hayır yemeği olması halinde ise yemeğe erken gidenler, verilen yemeğin fotoğraflarını paylaşarak diğer üyelerin damak zevkine göre bedava hayır yemeği yemesine yardımcı olmaya çalışıyor. Yeni kurulmasına rağmen şu anda 167 üyesi bulunan grubun üye sayısı her geçen gün artıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.