Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 24°C
Parçalı Bulutlu
Adana
24°C
Parçalı Bulutlu
Pts 24°C
Sal 26°C
Çar 28°C
Per 30°C

Muğla’da engelli bireyler kültür sanat çalışmalarına katılıyor

MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN MUĞLA ULUSLARARASI GENÇLİK MERKEZİNDE EĞİTMENLER VE GÖNÜLLÜ GENÇLER HER HAFTA ENGELLİ BİREYLERLE BİR ARAYA GELEREK KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ DÜZENLİYORLAR.

25 Nisan 2024 09:50
30
A+
A-

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi’nde eğitmenler ve gönüllü gençler her hafta engelli bireylerle bir araya gelerek kültür sanat etkinlikleri düzenliyor.

Gençlik merkezinde oluşturulan atölyeler ile engelli bireyler zamanlarını verimli ve üreterek geçiriyor. Gençlik merkezinde gönüllü gençlerinde yapmış olduğu sosyal sorumluluk projelerine aktif katılan öğrenciler bu tür farkındalık faaliyetlerle hem öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor. Müzik etkinliklerinden resim seramik ebru çalışmalarının yanı sıra tiyatro drama çalışmaları ile engelli bireylerin gelişimlerine katkıda bulunuluyor.

Faaliyetlere aktif katılım sağlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi gönüllü gençlerinden Okan Ekmece “Gönüllü olarak haftanın iki günü gençlik merkezine geliyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Engelli bireylerimizle birlikte birçok sanat atölye çalışmaları yapıyorum. Onlarla birlikte hem öğreniyoruz, hem eğleniyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.