Dolar 49,9422
Euro 55,7635
Altın 6.222,90
BİST 10.759,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 15°C
Sal 16°C

Mahalle halkı akarsu üzerinde kurulan havuzda serinliyor

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNE BAĞLI GÖKTEPE MAHALLESİNDE BULUNAN AKARSU ÜZERİNE MAHALLE HALKI TARAFINDAN DOĞAL YÜZME HAVUZU YAPTIRILDI.

10 Ağustos 2023 11:50
560
A+
A-

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Göktepe Mahallesinde bulunan akarsu üzerine mahalle halkı tarafından doğal yüzme havuzu yaptırıldı.

Göktepe Mahalle’sinin denize uzak olması sebebi ile vatandaşlar sıcak havalarda akarsu üzerinde yaptırdıkları yüzme havuzunda serinliyor. Mahalle halkı kendi imkanları ile yaptırdıkları yüzme havuzu çevresinde hem piknik yapıp hem kendilerini serin sulara bırakıyor.

Göktepe Mahalle halkından Üstün Yaşa havuzla ilgili olarak, “ Mahallemizin denize uzaklığı 70 kilometre olması nedeniyle mahalle halkı denize gitmekte zorlandığı için yaz aylarında havanın sıcak olması sebebi ile mahalle olarak serinlemek amacıyla kendi imkanlarımız ile bu alanı kepçe yardımı ile yüzme havuzuna dönüştürdük. Burada mahalle halkının hem piknik yapabilecekleri hem de yüzebilecekleri bir yer yaptırdık. Mahalle halkımız bu yüzme havuzunda çok iyi vakit geçiriyor” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.