Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 30°C
Açık
Adana
30°C
Açık
Cts 31°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 26°C

Sahillerde hareketlilik başladı

15 NİSAN İTİBARİ İLE BAŞLAYAN TURİZM SEZONU VE HAVALARIN DA MEVSİM NORMALLERİNDE SEYRETMESİ SONUCU ULA’NIN AKYAKA SAHİLİNDE VATANDAŞLAR HEM DENİZ KEYFİ, HEM DE TEKNE KEYFİ YAPTI.

24 Nisan 2022 17:22
245
A+
A-

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden Muğla’da hava sıcaklığının mevsim normallerine dönmesi sonrası sahillerde de hareketlilik başladı.

Muğla’nın Ula ilçesinin Sakin Kent unvanlı Akyaka Mahallesinde hava sıcaklığının 27 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 20 dereceye ulaşması sonrası Pazar tatilini değerlendiren vatandaşlar hem deniz keyfi yaptı, hem de Kadın Azmağında tekne turu gerçekleştirdi.

Günübirlik tatil merkezi Akyaka’ya Muğla’nın yanı sıra, Aydın ve Denizli illerinden de günübirlik tatil için gelen vatandaşlar yaz sezonunun ilk sıcak Pazar gününü yaşadı.

Akyaka Kadın azmağında yıllardır tekne turu düzenleyen Şadi Durmaz, “Son yıllarda kuraklık, pandemi gibi dünyada olaylar var. Geçen sene orman yangınlarından bir miktar etkilendik tabi ki. Bu sene de Rusya-Ukrayna savaşı çıktı. Umarım buralara pek yansımaz. Şu anda normalde buralarda karınca gibi insan olması gerekiyordu. Hareketlilik yavaş yavaş başladı. Bir de Nisan ayı Ramazan’a denk geldi. Onun da etkisi var tabi ki. Umarım başka bir olumsuzluk olmaz. Yaz ayında misafirlerimizi gezdiririz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.