Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 30°C
Açık
Adana
30°C
Açık
Cts 31°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 26°C

Menteşe’nin sokak ve caddelerinde tuzlama çalışması

Menteşe’nin sokak ve caddelerinde tuzlama çalışması
11 Mart 2022 11:39 | Son Güncellenme: 1 Nisan 2022 21:29
463
A+
A-

Menteşe Belediyesi karla mücadele ekipleri, dün akşam etkili olan kar yağışının ardından gece boyunca TOKİ, Karşıyaka ve Sekibaşı Mahalleleri, Menteşe Evleri ve şehir Merkezinde buzlanma olan yollarda tuzlama çalışması yaptı.

Menteşe Belediyesi’ne, İl Emniyet Müdürlüğü’ne ve Jandarma Komutanlığı’na gelen ihbarlara göre tuzlama çalışmaları belediye ekiplerince devam ediyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz ilçede dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından AFAD ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile koordineli bir şekilde kent merkezinde karla mücadele çalışmalarına başladı. Ekiplerimiz özellikle buzlanma nedeniyle tehlike oluşturabilecek cadde ve sokaklarda sabaha kadar kontrollerini yaparak, tuzlama çalışmalarında bulundu. Kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşayan vatandaşlarımız belediyemizin 0 252 214 48 80 numaralı çağrı merkezini arayabilirler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.