Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 30°C
Az Bulutlu
Adana
30°C
Az Bulutlu
Pts 30°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 24°C

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan yeni yıl dolayısı ile  mesaj yayınladı…

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan yeni yıl dolayısı ile  mesaj yayınladı…
30 Aralık 2021 11:30
565
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, yayınladığı yeni yıl mesajında “İktidarlarımız döneminde Muğla’mıza 23 milyar TL tutarında yatırım yaptık. Son 4  yılda  da çeşitli Bakanlıklarımızdan; yaklaşık 8 milyar TL kaynak kullandık. 2022 yılında da hem Muğla’mızın hem de ülkemizin gelişmesi kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı. 

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan, yayınladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız  Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde; 20 yılda hemen hemen her alanda büyük atılımlar ve reformlar  gerçekleştirdik. Devasa projeleri hayata geçirdik. Yatırım ve hizmet alanında çok sayıda başarı öykülerine imza attık. Ülkemizi büyüttük, kalkındırdık, dünya arenasında sözü dinlenen saygın bir konuma getirdik.

Tüm illerimizde olduğu gibi Muğla’mızda da her alanda çok önemli yatırım ve projeleri hayata geçirdik. İktidarlarımız döneminde Muğla’mıza 23 milyar TL tutarında yatırım yaptık. Son 4  yılda  da çeşitli Bakanlıklarımızdan; yaklaşık 8 milyar TL kaynak kullandık.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirdiğimiz reformlar ve yaptığımız  yatırımlar  ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 vizyonumuz çerçevesinde  hedeflerimize  emin adımlarla ilerliyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün isabetle belirttiği gibi muasır medeniyetler seviyesine ve hedeflerimize de bir bir ulaşacağız.

Son dönemde  kur üzerinden oynanan oyunları da bozduk.  

Ekonomik büyüklüğümüz, oynanan oyunların kayda değer bir ekonomik gerekçesinin ve derinliğinin olmadığını gösterdi. Ekonomimiz, ufak tefek sarsıntılarla bozulmayacak kadar büyük ve güçlüdür.

Ülkemize yönelik saldırıların pervasızca artması, büyüyen, güçlenen, kendi kendine yeten Türkiye’den duyulan rahatsızlıklardan kaynaklanıyor. 

Eğer ülkemiz, yakın geçmişteki gibi her şeyiyle dışa bağımlı olsaydı, bu mücadeleyi daha başlamadan kaybetmiştik.

 2022 yılında da Ülkemizin daha fazla gelişmesi,  büyümesi, kalkınması,  daha güçlü, saygın ve  etkin bir ülke olması için  kardeşliğimizi koruyarak, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. 

2022 yılının birlik beraberliğimizin hakim olduğu, her bir  insanımızın  geleceğe  daha umutla baktığı, sağlıklı, huzurlu,  mutlu, hayırlı ve bereketli  bir yıl olması dileklerimle, hemşerilerimin yeni yılını  kutluyor, güzel Muğlamız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.