Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 24°C
Az Bulutlu
Adana
24°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 31°C
Sal 34°C
Çar 32°C

Sınav tamamlandı, kazanan 25 kişi önümüzdeki günlerde açıklanacak

Sınav tamamlandı, kazanan 25 kişi önümüzdeki günlerde açıklanacak
4 Kasım 2020 14:24
625
A+
A-

Bodrum Belediyesi Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı DMK’na tabi olarak istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile zabıta memuru alımı için başlatılan süreçte sona gelindi.

Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla zabıta memuru alımı için yayımlanan ilana istinaden 12-16 Ekim 2020 tarihleri arasında Bodrum Belediyesi’ne 165 kişi başvuruda bulundu. Müracaat eden kişilerden 125’i KPSS puanı esas alınarak, en yüksek puandan başlamak suretiyle mülakat ve uygulamalı sınav için çağrıldı.

39’u kadın toplam 125 aday için Koronavirüs (Covid-l9) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ilk olarak sözlü mülakat yapıldı. Hafta başı Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde gerçekleşen mülakatın ardından zabıta adayları spor testine tabi tutuldu.

Başkan Yardımcıları Tayfun Yılmaz ve Hüseyin Tutkun ile bazı birim müdürlerinden oluşan 5 kişilik komisyon idaresinde gerçekleşen zabıta memuru alım aşamalarından sonuncusu olan spor testi, Bodrum Şehir Stadyumu’nda yapıldı. Şınav, mekik ve koşu uygulamasına tabi tutulan adaylardan kazanan 25 kişinin isimleri önümüzdeki günlerde açıklanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.