Dolar 32,3620
Euro 34,9560
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 30°C
Açık
Adana
30°C
Açık
Cts 31°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 26°C

Torba afeti yaşadı,vatandaşlar hayatını zor kurtardı.

Torba afeti yaşadı,vatandaşlar hayatını zor kurtardı.
7 Ekim 2020 12:15 | Son Güncellenme: 7 Ekim 2020 12:35
719
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde patlayan içme suyu hattı nedeniyle bölgede incelemelerde bulundu.

Akşam saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından Torba’ya giden Başkan Aras, ev ve işyerlerini su basan vatandaşları ziyaret etti. Mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Aras, Bodrum Belediyesi’nin tüm ekipleri ile birlikte zararın telafisi için çalışmaya başladığını belirtti. Belediye Başkanı Ahmet Aras, “ Can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Patlamanın yaşandığı andan itibaren MUSKİ ekipleri müdahalede bulunuyor.  Biz tüm ekibimizle vatandaşımızın yaşadığı mağduriyeti gidermek için görevimizin başındayız” dedi.

Mahsur kaldığı evinden vatandaşların yardımıyla kurtarılan Menderes Erköl’e de geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Aras, “Bodrum’da vatandaşımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden bu arızalara artık kalıcı bir çözüm şart. Bu hatların bir an önce DSİ tarafından değiştirilmesi gerekiyor.” diye konuştu.

Öte yandan Bodrum Belediyesi Zabıta ekiplerinin hasar tespit çalışmasının ardından, su baskını yaşanan ev ve işyerlerine vidanjör yönlendirilerek suyun tahliyesi sağlandı. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri taşkından etkilenen adreslere giderek temizlik işlemini başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.