Dolar 48,5250
Euro 56,3246
Altın 6.784,88
BİST 14.467,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 32°C
Az Bulutlu
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 34°C
Pts 31°C
Sal 30°C

Bodrum’da konser maratonu başlıyor

MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNİN GÖZDE TURİZM NOKTALARINDAN BARDAKÇI KOYU’NDA FAALİYET GÖSTEREN AZKA HOTEL, YAZ SEZONUNA YÜZDE 100 DOLULUK ORANIYLA GİRERKEN, YAZ BOYUNCA DÜZENLEYECEĞİ KONSER VE ETKİNLİKLERLE MİSAFİRLERİNE UNUTULMAZ BİR TATİL DENEYİMİ SUNMAYA HAZIRLANIYOR.

4 Temmuz 2026 16:40
1.165
A+
A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinin gözde turizm noktalarından Bardakçı Koyu’nda faaliyet gösteren Azka Hotel, yaz sezonuna yüzde 100 doluluk oranıyla girerken, yaz boyunca düzenleyeceği konser ve etkinliklerle misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Bodrum’un en güzel koylarından biri olarak gösterilen Bardakçı Koyu’nda yer alan ve yerli ile yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Azka Hotel, yaz sezonunda gerçekleştireceği konser programlarıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Gün boyu süren aktiviteleri, eğlence programları ve her yaş grubuna hitap eden organizasyonlarıyla dikkat çeken otel, tatilini dolu dolu geçirmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Okulların tatile girmesiyle birlikte yüzde 100 doluluk oranına ulaşan otelde çocuklar, gençler ve yetişkinlere yönelik hazırlanan etkinlikler büyük ilgi görüyor. Gündüz havuz başında ve sahilde düzenlenen aktivitelerle başlayan eğlence, akşam saatlerinde konserler ve sahne performanslarıyla devam ediyor.

“Temmuz ve ağustos aylarında tam doluluğa ulaştık”

Azka Hotel Yönetim Kurulu Başkanı, turizmci Bülent Kaya, sezona geç başlamalarına rağmen başarılı bir dönem geçirdiklerini belirterek, “Bu yıl Bodrum’da turizm sezonu biraz geç başladı. Kurban Bayramı’nda yaşanan hareketliliğin ardından yerli ve yabancı turist sayısında kısa süreli bir düşüş yaşandı. Ancak otelimizin konsepti ve misafir memnuniyetine verdiğimiz önem sayesinde temmuz ayına birçok otelin yüzde 70-80 doluluk oranıyla girdiği dönemde biz tam dolulukla girdik. Temmuz ve ağustos aylarında otelimiz yüzde 100 doluluk oranına ulaşmış durumda” dedi.

“Hedefimiz misafirlerimizi mutlu uğurlamak”

Misafir memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını vurgulayan Kaya, “Biz Azka Grup olarak en önemli görevimizin yerli ve yabancı misafirlerimizi ülkelerine ve şehirlerine memnun bir şekilde göndermek olduğuna inanıyoruz. Güler yüzlü hizmet anlayışımız ve kaliteli organizasyonlarımızla misafirlerimizin tatillerini unutulmaz hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bu doğrultuda temmuz ayı boyunca neredeyse her gün konser programı düzenleyerek Bodrum gecelerini unutulmaz anlarla buluşturmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yaz boyunca devam edecek konserler, eğlence programları ve sosyal etkinliklerle Azka Hotel’in, Bodrum’un en hareketli turizm merkezlerinden biri olmaya devam etmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.