Dolar 44,8632
Euro 52,8042
Altın 6.919,12
BİST 14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 17°C
Yağmurlu
Muğla
17°C
Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 17°C

Köyceğiz’de 21 Milyon TL’lik yol yatırımı devam ediyor

KÖYCEĞİZ’DE 21 MİLYON TL’LİK YOL YATIRIMI DEVAM EDİYOR

7 Kasım 2025 15:10
504
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Köyceğiz Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Köyceğiz ilçesinin Beyobası, Zeytinalanı, Pınar, Uzuncabük, Yangı ve Toparlar mahallelerini kapsayan toplam 8 bin metre uzunluğundaki yolda plentmiks temel serimi tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sathi kaplama imalat çalışmalarına sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığında görevli Harita Teknikeri Cihan Can çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi; “Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Köyceğiz Belediyesi arasından imzalanan protokolle başlayan 21 Milyon TL’lik yol çalışmamız devam ediyor. Köyceğiz ilçesi muhtelif yollarda toplam 8 bin metre uzunluğundaki yolda plentmiks temel serimi tamamlandı ve birinci kat sathi kaplama imalatı devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras’ın güvenli ve konforlu ulaşıma verdiği önem doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek”

Pınar Mahalle Muhtarı Ömer Ali Kanat dünyanın birçok şehrinden ziyaretçinin geldiği Köyceğiz Yuvarlakçay bölgesinde yapılan yol çalışmasının çok kıymetli olduğunu söyledi. Muhtar Ömer Ali Kanat; Dünyanın farklı bölgelerinden ziyaretçilerin geldiği Yuvarlakçay bölgesindeki yollarımız için de talep de bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras, bu yolların hemen yapılması gerektiğini söyledi ve yol çalışmalarına başlandı. Bizler bütün kurumlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımız için çok güzel hizmetler ortaya çıkıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve destekleri için diğer kurumlara teşekkür ediyorum”

Başkan Aras: “Birlikte üretiyor, birlikte yükseliyoruz”

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras da Köyceğiz’de yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada yerel yönetimlerin iş birliğine dikkat çekti. “Muğla genelinde tüm ilçelerimizle dayanışma içinde, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak projeleri hayata geçiriyoruz. Köyceğiz’de başlattığımız 21 milyon TL’lik yol yatırımı da bu anlayışın bir sonucu. Kırsaldaki yolların yenilenmesi sadece ulaşımı kolaylaştırmıyor, aynı zamanda tarımsal üretimi, turizmi ve bölge ekonomisini de güçlendiriyor. Bu yüzden ‘birlikte üretiyor, birlikte yükseliyoruz’ anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.