Dolar 45,2197
Euro 52,9845
Altın 6.659,94
BİST 14.482,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Açık
Muğla
18°C
Açık
Çar 21°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 24°C

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Muğla Teknopark’ı ziyaret etti

BİR DİZİ PROGRAM İÇİN MUĞLA’YA GELEN SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR, MSKÜ BÜNYESİNDE HİZMET VEREN MUĞLA TEKNOPARK’I ZİYARET EDEREK, İNCELEMELERDE BULUNDU.

24 Mart 2025 10:10
443
A+
A-

Bir dizi program için Muğla’ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, MSKÜ bünyesinde hizmet veren Muğla Teknopark’ı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Güney Ege Kalkınma Ajansı Projeleri Toplu Açılış Töreni için hafta sonu Muğla’da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) bünyesindeki Muğla Teknopark’ı ziyarette bulundu.

Bakan Kacır, MSKÜ’nün yüzde 51 hisse sahibi olduğu Muğla Teknopark’ın aynı zamanda yatırımcı olarak ortağı olduğu Muğla Apiterapik Arıcılık Ürünleri Ar-Ge ve İnovasyon İşleme Merkezi A.Ş.’nin yaptığı Ar-Ge faaliyetlerini yerinde inceledi.

Muğla Teknopark’ta, Bakan Kacır’a, Teknopark’ın mevcut durumu hakkında detaylı bilgi verildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a ziyareti sırasında, 2020 yılında faaliyete geçen Muğla Teknopark’ın hâlihazırda 47 firmaya ev sahipliği yaptığı bilgisi aktarıldı. Aynı zamanda, doluluk oranının yüzde 95’e ulaştığı Teknopark’taki firmaların toplam proje gelirinin ise 102 milyon TL seviyesinde olduğu söylendi.

Bu gelişmeler ışığında Türkiye’yi daha güçlü ve topyekun kalkınmış bir konuma taşıyacaklarını ifade eden Bakan Kacır, Muğla’nın ekonomik kalkınmasına değer katacak bu projelerin kente ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.