Dolar 47,3419
Euro 53,8726
Altın 6.172,69
BİST 13.943,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 34°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
34°C
Parçalı Bulutlu
Cum 32°C
Cts 27°C
Paz 31°C
Pts 36°C

Ula’nın kırsal mahallelerinde Bocce sporuna büyük ilgi

ULA’NIN KIRSAL MAHALLELERİNDE BOCCE SPORUNA BÜYÜK İLGİ

14 Aralık 2024 12:00 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2024 12:01
391
A+
A-

Ula Kaymakamlığı ve Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle kırsal mahallelerde yaşayan çocuklar, tarihi binlerce yıl öncesine dayanan bocce sporu ile tanıştı. Çocuklar, bocce sporuna büyük ilgi göstererek bu sportif etkinliğin vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

Bocce antrenörü Yasemin Miski’nin koordinesinde düzenlenen tanıtım çalışmaları kapsamında, çocuklar demir toplarla hedefe ulaşmaya çalışarak bocce sporunun heyecanını yaşadı. Şimdiye kadar 12 ilkokul, 7 ortaokul ve 3 lisede tanıtım etkinlikleri gerçekleştiren Miski, öğrencilerin ve gençlerin bu spora olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Her hafta bir okulda öğrencilerle buluşuyoruz. Çocuklarımızın bocce sporunu öğrenip sevdiklerini görmek bizi çok mutlu ediyor. Hedefimiz, gelecekte turnuvalarda daha büyük başarılar elde etmek” diyen Miski, projeye destek veren Ula Kaymakamlığı, Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.