Dolar 47,5127
Euro 54,8153
Altın 6.175,37
BİST 13.458,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 32°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
32°C
Parçalı Bulutlu
Paz 31°C
Pts 35°C
Sal 36°C
Çar 34°C

Başkan Ünlü: “Cumhuriyet, çağdaş dünyaya açılan aydınlık bir kapı olmuştur”

CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLAYAN MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, “ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜN “EN BÜYÜK ESERİMDİR” DİYEREK BİZLERE EMANET ETTİĞİ CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 101. YILDÖNÜMÜNE ERİŞMENİN ENGİN GURURUNU VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ” DEDİ.

Başkan Ünlü: “Cumhuriyet, çağdaş dünyaya açılan aydınlık bir kapı olmuştur”
28 Ekim 2024 11:30 | Son Güncellenme: 28 Ekim 2024 13:17
554
A+
A-

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, “Ulu Önder Atatürk’ün “en büyük eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yıldönümüne erişmenin engin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılını yaşamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Ünlü, “Türk tarihinin en büyük bayramı, gücünü ve kaynağını hür iradesinden alan ve Ulu Önder Atatürk’ün “en büyük eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yıldönümüne erişmenin engin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Başkan Acar Ünlü, mesajında şunları söyledi; “Türk Milleti’nin, Atatürk’ün çevresinde kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyet’in kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır. Kadını, erkeği, yaşlısı, genciyle dönemin türlü imkansızlıklarına rağmen inançla, inatla verilen zorlu mücadelelerin ardından tanıştığımız Cumhuriyet ve onun değerleri; bizleri özgürlüklerle, adaletle, demokrasiyle bütünleştiren bir köprü, çağdaş dünyaya açılan aydınlık bir kapı olmuştur. Laik, demokratik, çağdaş Türkiye’nin güvencesi Cumhuriyet’in oluşturduğu özgürlük ortamını her geçen gün daha fazla koruma ve onun evrensel değerlerine daha sıkı sarılma gerekliliğinin bilinciyle, Cumhuriyetin yıldönümünde ebedi Başkomutanımız Ulu Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, tüm Marmarislilerin bayramını kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.