Dolar 46,0851
Euro 53,2536
Altın 6.445,74
BİST 13.684,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 28°C
Paz 30°C
Pts 29°C

Meteoroloji’den Muğla için kuvvetli yağış uyarısı

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 4’ÜNCÜ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, MUĞLA’NIN İÇ KESİMLERİ İÇİN KUVVETLİ SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISINDA BULUNDU. BUGÜN (05.07.2024 CUMA) ÖĞLE SAATLERİNDEN İTİBAREN MUĞLA, ULA, KÖYCEĞİZ, DALAMAN, FETHİYE VE SEYDİKEMER’DE YEREL OLARAK KUVVETLİ YAĞIŞLAR BEKLENİYOR.

Meteoroloji’den Muğla için kuvvetli yağış uyarısı
5 Temmuz 2024 13:50
248
A+
A-

Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü, Muğla’nın iç kesimleri için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 5 Temmuz Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Muğla, Ula, Köyceğiz, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer’de yerel olarak kuvvetli yağışlar bekleniyor. Uyarıda; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtilirken, bu tür hava şartlarının ulaşımda da aksamalara neden olabileceği konusunda vatandaşlar uyarıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.