Dolar 44,8632
Euro 52,8042
Altın 6.919,12
BİST 14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
18°C
Parçalı Bulutlu
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 19°C
Per 15°C

Muğla’nın yüksek dağlarına Nisan karı

MUĞLA’DA SABAH SAATLERİNDE BAŞLAYAN SAĞANAK YAĞIŞ YERLEŞİM BİRİMLERİNDE ZAMAN ZAMAN ETKİLİ OLURKEN, MUĞLA’NIN YÜKSEK KESİMLERİNE İSE NİSAN AYINDA KAR ATTI.

20 Nisan 2024 18:10
549
A+
A-

Muğla’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış yerleşim birimlerinde zaman zaman etkili olurken, Muğla’nın yüksek kesimlerine ise Nisan ayında kar attı.

Sabah saatlerinde başlayan fırtına ve sağanak yağış yüksek kesimlerde dolu ve kar yağışı ile devam etti. Yağışlı hava yüksek kesimlerde Nisan ayında kar yağmasına neden oldu. Yaz ve kış aylarında çok sayıda vatandaşın günübirlik piknik için uğradığı Köyceğiz Sandras dağı eteklerinde bulunan Bin 750 metre yükseklikteki Gökçeova Göleti yağışlardan nasibini alarak beyaza büründü.

Kış aylarında tamamen kar ile örtülen ve buz tutan Gökçeova Göleti, yaz aylarında günübirlik tatilciler ve Karavan turizminin önemli merkezlerinden birisi olması ile dikkat çekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.