Dolar 32,3906
Euro 34,8024
Altın 2.440,02
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 30°C
Hafif Yağmurlu
Adana
30°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 25°C
Per 25°C
Cum 23°C

Hotel Show 2024 kapılarını açtı

TURİZM SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİNİ SEZON ÖNCESİNDE BİR ARAYA GETİREN HOTEL SHOW 2024, DÜZENLENEN TÖRENİN ARDINDAN KAPILARINI MİSAFİRLERE AÇTI.

4 Nisan 2024 15:15
45
A+
A-

Turizm sektörü temsilcilerini sezon öncesinde bir araya getiren Hotel Show 2024, düzenlenen törenin ardından kapılarını misafirlere açtı.

Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Turizm Teknik Müdürler Derneği (TTMD) ve Bodrum Kat Hizmetleri Yöneticileri Derneği (KAHDER), MSL Global Turizm iş birliğiyle Bodrum Belediyesi ve Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. destekleriyle düzenlenen etkinlik; gıda-içecek, konaklama, teknik ve ağırlama ekipmanları satan firmalar ile otel yöneticilerinin buluşmasına olanak sağlıyor.

Fuarın açılışında konuşan Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, “Turizm gelişen bir sektör ve gelişen bu sektörde, gelişmelerin bilinmesi lazım. Bodrum modern bir ilçemiz, Türkiye’nin en önemli ilçelerinden birisi, Bodrum’a yakışır bir şekilde Hotel Show 2024 geliştirmeye devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan bu etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum. Fethiyeli otelcilerimize ve Güney Ege Otelciler Derneği Başkanına ’hoş geldiniz’ demek istiyorum. Tedarikçi ile tüketiciyi buluşturan bu etkinlik, bugün iktisadi hayatın içinde şehirlerin ve ülkelerin ekonomisinde tartışılmaz bir yere ve öneme sahiptir. Organizasyona emek veren ve katılım gösteren tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum. İlçemiz açısından kazanımları yüksek bir etkinlik olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bodrum Esnaf Sanayici İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Murat Özkaya, “Bu oluşumu sağlayan ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların ülke ekonomisine, Bodrum ekonomisine katkısının büyük olduğuna inanıyoruz. Bodrum Esnaf Odası olarak bu tür etkinliklere desteğimiz her zaman devam edecek” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri stantları gezerek firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Sektörün önde gelen tedarikçilerinin katılım sağladığı ve yenilikçi ürünlerin sergilendiği Hotel Show 2024’te ayrıca panel ve sunumlarla birlikte, işletmeciler konaklama sektöründeki yenilikleri, sektör liderlerinden gelecek önerileri ve deneyim paylaşımlarını dinleme şansına sahip olacaklar.

Hotel Show 2024’te; endüstriyel mutfak, endüstriyel çamaşır makinaları, dekorasyon malzemeleri, otel tekstili, mobilya, buklet ve sarf malzeme ekipmanları, aydınlatma ürünleri, asansör, bilişim sistemleri, elektronik sistem araçları, park, bahçe, plaj ve peyzaj malzemeleri, elektrikli araçlar – sigorta çözümleri, operasyonel araç kiralama, golf proje geliştirme – profesyonel spor aletleri, profesyonel led ekran sistemleri, oda kartı ve havlu kartları, yangın söndürme ekipmanları, gıda ve içecek tedarikçileri, akıllı kart ve kilit sistemleri, kahve ve kahve makineleri gibi birçok ürün ve ekipman ile ilgili firmalar yer alıyor.

5 Nisan Cuma akşamına kadar ücretsiz olarak ziyaret edilecek olan Hotel Show 2024’ün açılışına; Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Güney Ege Otelciler Derneği Başkanı Mustafa Deliveli, TÜRSAB Bodrum BTK Başkanı Mustafa Demir, Bodrum Turizm Teknik Müdürler Derneği Başkanı Adem Bakır, Bodrum Kat Hizmetleri Yöneticileri Derneği Başkanı Zeliha Tunca, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Semai Yaman, Bodrum Esnaf Sanayici İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özkaya, Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Göztepe başta olmak üzere sektör temsilcileri katıldı.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.