Dolar 32,3853
Euro 34,5751
Altın 2.382,73
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 28°C
Az Bulutlu
Adana
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 20°C

Datça’da bayram yoğunluğu

MUĞLA (İHA) – MUĞLA’NIN TURİZM BÖLGELERİNDEN OLAN DATÇA’DA BAYRAM YOĞUNLUĞU YAŞANIRKEN, İLÇE GENELİNDE SAHİLLER VE OTELLER DOLDU.

11 Nisan 2024 14:00 | Son Güncellenme: 11 Nisan 2024 14:01
42
A+
A-

Muğla’nın turizm bölgelerinden olan Datça’da bayram yoğunluğu yaşanırken, ilçe genelinde sahiller ve oteller doldu.

Ramazan Bayramı tatili, turizmi hareketlendirdi, ülke genelindeki turistik noktalarda yoğunluk yaşandı. 9 günlük tatili fırsat bilen çok sayıda vatandaş, sahillere akın ederken, Muğla’nın önemli tatil beldelerinden olan Datça’da da bayram yoğunluğu yaşandı. İlçeye yaklaşık 40 bin kişinin geldiği öğrenilirken, ilçedeki oteller ve sahiller insanlarla doldu. Hastane altı plajı ile kumluk ve taşlık plajları da havanın sıcak olmasıyla beraber çok sayıda vatandaşın tercihleri arasında yer aldı. İlçe genelinde bayramın ikinci gününde de hareketlilik yaşanırken, alışveriş merkezleri ve çarşılarda da kalabalık oluştu. Hareketliliğin hafta sonuna kadar devam edeceği düşünülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.