Dolar 32,3312
Euro 34,7699
Altın 2.388,76
BİST 10.252,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 22°C
Hafif Yağmurlu
Adana
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Muğla’da okul sporları futbol grup birinciliği başladı

MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN ORGANİZASYONUNDA OKUL SPORLARI FUTBOL GENÇLER KIZLAR VE ERKEKLER GRUP BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI MUĞLA’DA BAŞLADI.

10 Şubat 2024 14:40
99
A+
A-

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda okul sporları futbol gençler kızlar ve erkekler grup birinciliği müsabakaları Muğla’da başladı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Futbol Gençler Kızlar ve Erkekler Grup Birinciliği Müsabakaları Düğerek Futbol Sahası ve Kötekli Futbol Sahasında oynanacak. Altı gün sürecek olan turnuvaya Burdur, Manisa, Denizli, İzmir, Antalya, İstanbul, Aydın ve Muğla’dan toplam 16 takım 288 sporcu olmak üzere antrenör ve idarecilerle birlikte 329 kişi katıldı. Turnuva sonunda erkeklerde ve kızlarda 3’er takım yarı finallere gitmeye hak kazanacak. Muğla’yı erkeklerde Bodrum Halil İbrahim İper Adnan İper Anadolu Lisesi temsil edecek. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Sporcularımıza, antrenörlerimize ve idarecilerimize doğası ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra bir spor şehri olan Muğla’mıza hoş geldiniz diyor, grup maçlarında başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.