Dolar 44,8753
Euro 52,8647
Altın 6.924,81
BİST 14.510,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
18°C
Parçalı Bulutlu
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 18°C
Per 15°C

12 bin kamyon dolgu malzemesi kullanıldı

MENTEŞE BELEDİYESİ, AKÇAOVA MAHALLESİ YENİ İMAR ALANINDA 15 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA YOL AÇIMI YAPTI.

30 Ekim 2023 11:20
363
A+
A-

Menteşe Belediyesi, Akçaova Mahallesi yeni imar alanında 15 kilometre uzunluğunda yol açımı yaptı. 175 bin metre kare alanı kapsayan yol yapımı için yaklaşık 12 Bin kamyondan fazla dolgu malzemesi kullanıldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Akçaova Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Menteşemiz gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir ilçe. Şehrimizde çarpık yapılaşmanın önüne geçmek ve planlı büyümesini sağlamak için yeni imar alanları açıyoruz. Yeni imar alanlarından birisini de Akçaova Mahallemiz de gerçekleştirdik. Burada yaklaşık 13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için çalışmalara başlamıştık. Bu çerçevede 189 hektar alanı kapsayan 2’inci etap planlama bölgesinde 15 kilometre uzunluğunda alt yapı kuruluşlarının plan dâhilinde gireceği yollar belediyemiz tarafından açıldı. 175 bin metre kare alanı kapsayan yol yapımı için yaklaşık 12 bin kamyondan fazla dolgu malzemesi kullanıldı. Tüm yollar baz alındığında çalışmaların yüzde 90’ı tamamlandı. Belediyemiz tarafından yürütülen çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Menteşe Belediyesi olarak halkımızın daha konforlu ve rahat bir Menteşe’de yaşamaları için çalışmaya devam edeceğiz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.