Dolar 46,0408
Euro 53,0791
Altın 6.409,16
BİST 13.694,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 28°C
Az Bulutlu
Muğla
28°C
Az Bulutlu
Paz 30°C
Pts 31°C
Sal 28°C
Çar 28°C

Hem evlendiler, hem Milli maçı izlediler

FETHİYE’DE HEM EVLENDİLER, HEM MAÇ İZLEDİLER

7 Temmuz 2024 16:05
559
A+
A-

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Mehmet Ali ve Eda çifti düğün tarihlerinin milli maç heyecanına denk gelmesi nedeniyle düğün salonunda dev bir ekran kurdurup hem oynadılar, hem maç izlediler.

Ülke genelinde olduğu gibi Fethiye’de de Türkiye ile Hollanda arasındaki EURO 2024 maçı heyecanı yaşanırken, hayatlarını birleştiren Eda Gencel ve Mehmet Ali Kaya çifti de kendileri ve davetlileri bu heyecandan geri bırakmadılar. Bir okulun bahçesinde düzenlenen düğün alanına dev ekran kurduran çiftler, hem oynadılar, hem de dev ekranda maçı takip ettiler. Takı töreni arasında milli takım için yazılmış marşlar ve şarkılar çalındığı düğünde, damat Mehmet Ali Kaya, ekrandan gözünü uzun süre alamayınca çevresindekiler tarafından uyarıldı. Hem eğlence hem de milli maçın heyecanını doyasıya yaşayan davetliler, bu sıra dışı düğünde İbrahim Yalçın ve orkestrasının çaldığı müzikler ile unutulmaz anlar yaşadı. Spor ve eğlenceyi bir araya getiren düğünde damat ve gelin Türkiye, Hollanda’ya mağlup olması nedeniyle buruk bir sevinç yaşadı.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.