Dolar 32,5969
Euro 34,8046
Altın 2.501,74
BİST 9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 24°C
Az Bulutlu
Adana
24°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 30°C
Sal 33°C

SGK Muğla İl Müdürü Arslan; “EYT mesailerimiz devam ediyor, en kısa sürede çalışmaları tamamlayacağız”

MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRÜ ÖZKAN ARSLAN, KURUM OLARAK EYT MESAİLERİNİN DEVAM ETTİĞİNİ EN KISA SÜREDE ÇALIŞMALARI TAMAMLAMAYI HEDEFLEDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

24 Mayıs 2023 16:00
146
A+
A-

Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürü Özkan Arslan, kurum olarak EYT mesailerinin devam ettiğini en kısa sürede çalışmaları tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

EYT Yasası’nın çıktığı ilk günden itibaren yoğun bir tempo ile çalışmaların sürdürüldüğünü ve performans hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini belirten Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürü Özkan Arslan “Kamuoyunda Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi olarak bilinen, emeklilikte yaş şartlarında değişiklik yapan kanunun yürürlüğe girmesi ile birlikte yoğun emeklilik başvurusu oldu. Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak aylık rutin emeklilik başvurusunun kat be kat üzerinde başvuru aldık. Bu durum haliyle bizim tüm işleyişimizi etkiledi. Ancak aldığımız hızlı kararlarla bunun üstesinden geldik” dedi.

EYT konusunda yapılan çalışmalara da değinen Arslan “Şu anda yönetim kademesi dahil tüm personellerimiz emeklilik işlemlerine odaklanmış durumda. Diğer iş ve işlemlerinizi aksatmadan emeklilik işlemlerine ağırlık verdik. Yeni personel planlaması ve etkin süreç yönetimi ile inşallah belirlenen hedeflere en kısa sürede ulaşacağız. Emeklilik başvurusu yapıp aylık bekleyen vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Onların heyecanına ortak olacağımız maaş müjdesini postadan en kısa sürede alacaklar” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.