Dolar 44,8677
Euro 52,9709
Altın 6.960,43
BİST 14.484,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
18°C
Parçalı Bulutlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 17°C
Per 16°C

Köyceğiz’in Floor Curling sporuna katkısı ödüllendirildi

KÖYCEĞİZ’İN FLOOR CURLİNG SPORUNA KATKISI ÖDÜLLENDİRİLDİ

29 Eylül 2022 17:20
486
A+
A-

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Floor Curling sporuna olan ilgi sonrası, Türkiye Curling Federasyonu’ndan bir heyet İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Geçen yıl Köyceğizli Floor Curling sporcuları önemli başarılara imza atmıştı. Bu dikkat çeken başarıdan dolayı Türkiye Curling Federasyonu’ndan Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan’a ziyaret gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Karahan, UNESCO WoMAU (The World Martial Arts Union) Delegesi aynı zamanda Türkiye Curling Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gültekin’i, Türkiye Curling Federasyonu Milli Takım Antrenörü Bilal Ömer Çakır’ı ve Okul Sporları Curling Koordinatörü Sedat Aksoy’u makamında ağırladı.

Ziyarette curling sporunun Köyceğiz’e yansımaları konuşuldu. Türkiye Curling Federasyonu Milli Takım Antrenörü Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Karahan’a Türkiye Curling Federasyonu rozetini takarak, Curling sporuna olan yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Karahan’da, “Okullarımızda 2018 yılından bu yana bilinen ve icra edilen Floor Curlinge yabancı değiliz. ’Floor Curling’ normal zeminde oynanabilen spor branşıdır. Köyceğiz’e dolayısıyla Muğla’ya tanıtan ve sevdiren; en başta Türkiye Curling Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gültekin’e ve bizlere her daim destek olan Türkiye Curling Federasyonu Milli Takım Antrenörü Bilal Ömer Çakır’a teşekkür ederiz. Kendilerini bundan sonraki yeni organizasyonlarda da yanımızda görmek bizleri sevindirir. Curling sporundaki başarılarımız, yaygın olarak oynanan takım sporlarının dışındaki branşlarda da başarılı olacağımızın kanıtıdır” diyerek duygularını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.