Dolar 32,3497
Euro 34,6833
Altın 2.393,81
BİST 10.161,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 26°C
Az Bulutlu
Adana
26°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 24°C
Pts 25°C

‘Neşeli Orman’ Kışla Parkında çocuklarla buluştu

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU TARAFINDAN YAZ OYUNLARI ÇERÇEVESİNDE SAHNELENEN ‘NEŞELİ ORMAN’ ADLI MÜZİKLİ ÇOCUK TİYATROSU, KIŞLA PARKINDA ÇOCUKLARLA BULUŞTU.

17 Ağustos 2022 12:30
297
A+
A-

Turbo, Uzun Kulak, Pati ve İnek isimli karakterlerin Neşeli Orman’da yaşadıkları eğlenceli macerayı fabl türünde anlatan tiyatro gösterisine her yaştan çocuklar ve veliler yoğun ilgi gösterdiler. Gösteriyi keyifle izleyen çocuklar oyun sırasında çalan birbirinden hareketli şarkılarla da bol bol dans ederek gönüllerince eğlendiler. Tiyatro gösterimi boyunca izleyicilere Menteşe Belediyesi ikram aracı ile meyve suyu ve kek ikram edildi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yaz tatili sürecinde çocukların tiyatro sanatını deneyimlemesi ve eğlenceli vakit geçirmeleri için tiyatro gösterileri sahnelediklerini ifade ederek, “Belediye Tiyatromuz tarafından yaz oyunları çerçevesinde hazırlanan Neşeli Orman isimli tiyatromuzu farklı mahallelerimizde sahneleyerek çocuklarımızla buluşturuyoruz. Çocuklarımızın sanatın önemli bir kolu olan tiyatro ile tanışması ve bu sanatı eğlenerek öğrenmelerini amaçlıyoruz. Her bölgemizde tiyatromuza yoğun bir ilgi var ve bu bizi çok memnun ediyor. Oyunumuzu farklı mahallelerimizde sahnelemeye devam edeceğiz” dedi.

‘Neşeli Orman’ adlı müzikli çocuk tiyatrosu; 23 Ağustos Çarşamba Muğla Müzesi Önünde, 1 Eylül Perşembe Akçaova pazar yerinde, 7 Eylül Çarşamba Nâzım Hikmet Parkı’nda çocuklarla buluşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.