Dolar 48,6749
Euro 56,0622
Altın 6.825,79
BİST 13.551,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 21°C
Cum 28°C
Cts 30°C
Paz 30°C

Muğlalı okçular Türkiye’nin gururu oldu

ALMANYA’NIN MÜNİH KENTİNDE DÜZENLENEN AVRUPA OKÇULUK ŞAMPİYONASINDA A MİLLİ TAKIMDA BULUNAN EMİRCAN HANEY, TAKIMI İLE BİRLİKTE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU.

13 Haziran 2022 14:40
578
A+
A-

Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşen Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nda A Milli Takımlar düzeyinde aralarında Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Emircan Haney’in de yer aldığı Türkiye A Milli Erkek Takımı, Hollanda’yı 238-230 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Yine aralarında Büyükşehir sporcusu Emircan’ın da yer aldığı karışık Milli Takım, Belçika’yı 156-155 yenerek Avrupa üçüncüsü oldu ve bronz madalya kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Songül Lök’ün yer aldığı A Milli Kız Takımı ise Estonya’yı 226-221 yenerek Avrupa üçüncüsü oldu ve bronz madalya kazandı. Milli Takımda büyük bir başarıya imza atan Muğlalı okçular Emircan Haney ve Songül Lök başarıları Türkiye ve Muğla’da gurur kaynağı oldu.

Milli Takımı Okçularını Avrupa Şampiyonasında elde ettikleri başarılar için kutlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, bu başarıda pay sahibi olan Büyükşehir Belediyesi sporcuları Emircan Haney ve Songül Lök’ü tebrik etti. Gürün, “Okçularımız hem Muğla’mıza hem de ülkemize büyük gurur yaşattı. Almanya’da Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nda A Milli Takımlar düzeyinde takımı ile Avrupa Şampiyonu olan sporcumuz Emircan Haney’i, A Milli Kız Takımı ile Avrupa üçüncüsü olan Songül Lök’ü kutluyorum. Ayrıca Milli Takımımızın başarısında emeği geçen diğer tüm sporcularımızı da tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.