Dolar 50,0477
Euro 56,5038
Altın 6.642,48
BİST 11.478,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 14°C
Pts 15°C

Köyceğiz’de destekleme ve yetiştirme kursu devam ediyor

KÖYCEĞİZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ANADOLU LİSESİ’NDE 11 VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK OLARAK AÇILAN DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU DEVAM EDİYOR. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KEREM KARAHAN HAFTA SONU DEVAM EDEN DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU’NU ZİYARET ETTİ.

26 Aralık 2023 09:50
602
A+
A-

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anadolu Lisesi’nde 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursu devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan hafta sonu devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kursu’nu ziyaret etti.

11 ve 12. Sınıflara yönelik Köyceğiz Anadolu Lisesi’nde açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursu devam ediyor. Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan kursu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan öğrenciler ile sohbet etti. Öğrencilerden beklentilerini dile getiren Karahan, bir süre derse de katılarak öğrencilerin talepleri doğrultusunda onların moral ve motivasyonları arttırmaya yönelik faaliyetler için söz verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan çalışmalarında öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek kurstan ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.