Dolar 45,7362
Euro 53,0373
Altın 6.630,84
BİST 13.808,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Yağmurlu
Muğla
19°C
Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 23°C

Muğlalı Mermerciler tüm imkânlarını deprem bölgesine seferber etti

MUĞLA MERMERCİLER DERNEĞİ KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMİN ARDINDAN BÖLGEDE İHTİYAÇ DUYULAN İŞ MAKİNESİ, GIDA, HİJYEN, JENERATÖR GİBİ VALİLİK, KAYMAKAMLIKLAR VE AFAD TARAFINDAN BELİRLENEN ACİL İHTİYAÇLARI BÖLGEYE SEVK EDİYOR.

8 Şubat 2023 16:02
516
A+
A-

Muğla Mermerciler Derneği Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bölgede ihtiyaç duyulan iş makinesi, gıda, hijyen, jeneratör gibi Valilik, Kaymakamlıklar ve AFAD tarafından belirlenen acil ihtiyaçları bölgeye sevk ediyor.

Muğla’da yaşanan orman yangınlarında ellerindeki tüm iş makinelerini ve çalışanlarını seferber eden Muğlalı mermerciler, deprem bölgesi için de aralıksız olarak belirlenen ihtiyaçları bölgeye sevk ediyor. Deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan konteynır, prefabrik evlerin sevk edilmesini üstlenen mermerciler, bu güne kadar 147 TIR barınma ihtiyacı için konteynır ve prefabrik evin taşınması için işletmeler ellerindeki TIR’ları deprem bölgesine gönderdi.

Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan, yaşanan her afette üzerlerine düşen görevi yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti. Ercan, “Geçen yıllarda orman yangınları ile mücadelede ekiplerimizi ve iş makinelerimizi nasıl seferber ettiysek, bu deprem felaketi karşısında da tüm mermerci arkadaşlarımız seferber oldu. Deprem bölgesinde Valiliğimiz, Kaymakamlıklarımız ve AFAD tarafından belirlenen acil ihtiyaçlar ne ise karşılamaya çalışıyoruz. 1476 adet işletmelerimize ait TIR bölgeye prefabrik ve konteynır ev taşıdı. Bunun yanında Muğlalı mermerciler olarak giyim, temizlik, jeneratör, hijyen ve gıda gibi ihtiyaçları da belirlenen talepler doğrultusunda karşılıyoruz. İşletmelerimizdeki 13 iş makinesini Marmaris Aksaz’a gönderdik. Buradaki limandan gemilerle deprem bölgesine sevk edilecek. Bunun yanında deprem bölgesine ulaştırılan malzemelerin taşınmasında forklitf iş makineleri ihtiyacı olduğunu duyduk. Bunların da teminini sağlamak için çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.