Dolar 48,5250
Euro 56,3246
Altın 6.784,88
BİST 14.467,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 32°C
Az Bulutlu
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 34°C
Pts 31°C
Sal 30°C

Voleybolda Muğla il karması hazırlıklarını tamamladı

BALIKESİR ÖNCESİ SON PROVA: MUĞLA İL KARMASI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

24 Temmuz 2026 14:20
462
A+
A-

ANALİG (Anadolu Yıldızlar Ligi) 2. Etap Voleybol müsabakaları öncesinde Muğla’yı temsil edecek olan İl Karması kız takımı, kritik viraj öncesi son hazırlıklarını tamamladı.

Balıkesir’de düzenlenecek zorlu müsabakalar öncesinde parkeye çıkan Muğla İl Karması, son antrenmanını Menteşe Spor Salonu’nda Muğla Sportif Akademi ile birlikte gerçekleştirdi.

Tempo yüksek, hedef büyük

Yoğun bir tempoda geçen son idmanda sporcular; teknik, taktik ve koordinasyon ağırlıklı çalışmalarla form grafiğini en üst seviyeye çıkardı. Sahadaki hırsı ve yüksek enerjisiyle dikkat çeken temsilci, Balıkesir yolculuğu öncesi moral depoladı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada “İlimizi Balıkesir’de gururla temsil edecek olan İl Karması kız takımımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyoruz. Takımımızın tek hedefi; mücadele ruhunu sahaya son ana kadar yansıtarak Muğla’yı en iyi şekilde temsil etmek ve organizasyondan başarıyla dönmek” ifadesi kullanıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.