Dolar 47,5384
Euro 54,8269
Altın 6.206,96
BİST 13.449,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 33°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
33°C
Parçalı Bulutlu
Sal 36°C
Çar 35°C
Per 34°C
Cum 34°C

Muğla Büyükşehir okçuları Samsun’da Türkiye şampiyonu

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR OKÇULARI SAMSUN’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU

3 Ağustos 2026 14:05
18
A+
A-

Türkiye Okçuluk Federasyonu 2026 yılı faaliyet programında yer alan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Kupası 2. Ayak (TSP 2) müsabakaları 22 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Samsun’da yapıldı. 524 sporcunun katıldığı müsabakalara Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü 7 sporcu ve bir antrenör ile katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Hazal Burun, Ecesu Demircan ve Songül Lök’ten oluşan Makaralı Yay Kadın Takımı ile Türkiye şampiyonu olarak altın madalya, Makaralı Yay Karışık takım kategorisinde Emircan Haney ile Ecesu Demircan’dan oluşan takım Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya, Makaralı Yay U21 Kadın kategorisinde Ecesu Demircan, Meleknur Küçük, Nilsu Akpınar Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Bireysel mücadelelerde Hazal Burun Makaralı Yay Kadın kategorisinde gümüş, Emircan Haney Makaralı Yay Erkek Bireyselde bronz madalya kazandı.

Başkan Aras; “Okçularımıza başarıları ve gençlerimize örnek oldukları için teşekkür ediyorum”

Kıyı Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Büyükşehir sporcularının elde ettiği başarıların kendilerini mutlu ettiğini ve gururlandırdığını söyledi. Başkan Aras; “Ulusal ve uluslararası turnuvalarda Büyükşehir sporcularımız elde ettikleri başarılarla Muğla’mızı gururlandırmaya devam ediyor. Samsun’da düzenlenen turnuvadan Türkiye Şampiyonluğu ve farklı derecelerde elde ettikleri başarılarla dönen okçularımızı ve antrenörümüz Dr. Ejder Sözen’i bir kez daha kutluyorum. Bizleri bu başarılara alıştırdıkları için ve Muğla’mızın gençlerine rol model oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.