CHP BODRUM İLÇE ÖRGÜTÜ: “GENEL BAŞKANIMIZ ÖZGÜR ÖZEL’İN YANINDAYIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığı’nın çağrısıyla, partide yaşanan mutlak butlan sürecini değerlendirmek amacıyla Muğla’nın 13 ilçe örgütünde eş zamanlı toplantılar gerçekleştirildi.
Bu kapsamda CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından da görüş ve önerileri paylaşmak, süreci değerlendirmek ve örgütün ortak iradesini ortaya koymak amacıyla genişletilmiş örgüt toplantısı düzenlendi.
Toplantıya CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Kadın Kolları Başkanı Umut Anıl Özdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Akın Pehlivan, önceki dönem ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.
Toplantı; önceki dönem ilçe başkanları Zeki Köylü, Duran Öztürk, Recai Seymen ve Kerim Çangır ile İlçe Başkanı Tuna Işın’ın yer aldığı divan kurulu tarafından yönetildi. CHP Parti Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Av. Remzi Kazmaz da toplantıya katılarak değerlendirmeleri ve görüşleriyle katkı sundu.
Toplantıda partide yaşanan gelişmeler kapsamlı şekilde ele alınırken, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gücünü örgütünden, üyelerinden ve demokrasiye olan bağlılığından aldığı vurgulandı. Katılımcılar, örgütün ortak aklının ve kurultay iradesinin partinin en önemli dayanaklarından biri olduğunu ifade etti.
CHP Bodrum İlçe Örgütü tarafından yapılan değerlendirmede, Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde partinin demokratik değerlerine sahip çıkılmaya devam edileceği belirtilerek şu görüşlere yer verildi:
“Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel gücü, örgütlü yapısından ve demokrasi kültüründen gelmektedir. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in yanında; partimizin demokratik değerlerine, kurultay iradesine ve örgütümüzün ortak aklına sonuna kadar sahip çıkıyoruz.”
Toplantının sonunda, adaletin, demokrasinin ve sosyal devlet anlayışının hâkim olduğu; herkes için daha eşit, daha özgür ve daha demokratik bir Türkiye hedefi doğrultusunda mücadele kararlılığı yinelendi.