Bodrum Girişimci ve Üreten Kadınlar Bahar Alışveriş Şenliği 17 Mayıs’ta gerçekleşiyor.
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı ve MUTTAŞ’ın destekleri ile 17 Mayıs Pazar günü Geleneksel Girişimci & Üreten Kadınlar Bahar Alışveriş Şenliği düzenleniyor.
Bodrum’da geleneksel olarak belirli aralıklar ile evinde üretim yapan kadınlar için Gülay Ece Harmandaoğlu tarafından organize edilen etkinliğe 48 üretici & girişimci kadın katılıyor. El emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı şenlik 1 gün boyunca ziyaretçileri ile buluşacak.
Muğla’nın yakın ilçelerinden de katılımcılar bu şenlikte Bodrum’da olacak. Marmaris çini grubu etkinliğe katılmak için Bodrum’da olacak. Muğla’da oldukça tanınan grup el emeği özel tasarımları ile Bodrumlularla buluşacak.
Yine çok özel el emeği bahar ve yaz tasarım ürünlerinin olduğu şenlikte Renkolog Ayşe Ayşen Bulut hayatımızda renklerin yeri ile ilgili kitabıyla aramızda olacak. Bu çok renkli etkinlikte her türlü zevke ve bütçeye uygun ürünlere ulaşmak da mümkün olacak.
Ayrıca yine sosyal sorumluluk projesi kapsamında 1 engelli bireyimize engelli sandalyesi bağışlanacak. Pazar günü yolu Neyzen Tevfik caddesine düşen herkes mutlaka stantları gezmeli ve üreten kadınlarımıza destek vermeli diyen organizasyon yetkilisi “bu tip etkinliklerin özellikle kendi ayakları üzerinde duran kadınlar için çok büyük önem taşıdığını belirterek bizlere bu fırsatı veren Muğla büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras, MUTTAŞ ve tüm belediye çalışanlarımıza katılımcılarımız adına tekrar teşekkür ediyoruz diyerek Pazar günü tüm Bodrum’u etkinliğe davet etti.