Dolar 45,2455
Euro 53,3626
Altın 6.885,04
BİST 14.947,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Muğla’da okul güvenliği toplantısı gerçekleştirildi

MUĞLA’DA OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

10 Eylül 2025 13:50
329
A+
A-

Muğla Valiliği tarafından düzenlenen ve Vali Dr. İdris Akbıyık’ın başkanlık ettiği Okul Güvenliği Toplantısı, 75. Yıl Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda, eğitim ve öğretim dönemi boyunca okulların ve öğrencilerin güvenliğini sağlamaya yönelik alınacak tedbirler ele alındı.

Toplantının ana gündem maddeleri arasında; Okul ve öğrenci güvenliğinin artırılması, Bağımlılıkla mücadele, Okul güvenlik kameralarının, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’ne (KGYS) entegrasyonu, Eğitim kalitesinin yükseltilmesi, Okul servis araçları ve internet kafelerin denetimi, Okul sağlığı ve kantin denetimleri yer aldı.

Vali Akbıyık, toplantıda paydaş kurumlarla işbirliği içinde yürütülecek ortak çalışmaların önemine vurgu yaptı. Eğitim ortamlarının daha güvenli hale getirilmesi için alınacak ilave tedbirler ve ilgili kurumların sorumlulukları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı, öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir eğitim hayatı sürdürmesi için atılacak adımların kararlaştırılmasıyla sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.