Dolar 45,9564
Euro 53,4413
Altın 6.602,81
BİST 14.119,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 27°C

Muğla Büyükşehir sporcusu Aybige’ye milli görev

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MASA TENİSİ SPORCUSU AYBİGE FERİDE ÜSTÜNDAĞ KAYSERİ’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN ŞAMPİYONADA DÖRDÜNCÜ OLARAK MİLLİ TAKIMLA BALKAN ŞAMPİYONASI’NA GİTMEYE HAK KAZANDI.

24 Nisan 2025 14:35
589
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi sporcusu Aybige Feride Üstündağ Kayseri’de gerçekleştirilen şampiyonada dördüncü olarak Milli takımla Balkan Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

Kayseri’de gerçekleştirilen Navek Minikler Takım ve Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi sporcusu Aybige Feride Üstündağ, Türkiye dördüncüsü oldu. Aybige Feride Üstündağ elde ettiği bu başarı ile Bulgaristan’da gerçekleştirilecek olan Balkan Şampiyonası’nda milli takım kadrosunda yer almaya hak kazandı.

Aybige Türkiye dördüncüsü oldu

U11 kategorisinde dünya sıralamasında ikinci sıraya yükselen Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı sporcusu Aybige Feride Üstündağ 17-20 Nisan 2025 tarihleri arasında Kayseri’de düzenlenen Navek Minikler Takım ve Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda başarılı bir performans sergiledi. Türkiye genelinden 30 ilden toplam 219 sporcunun katıldığı Navek Minikler Takım ve Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda Minik Kızlar Kategorisinde yarışan Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi sporcusu Aybige Feride Üstündağ Türkiye dördüncüsü oldu.

Türkiye Milli Takımında yer almaya hak kazandı

Elde ettiği dereceler sayesinde Aybige Feride Üstündağ, 21-25 Mayıs 2025 tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenecek olan Minik-Küçük Balkan Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı kadrosunda yer almaya hak kazandı.

Başkan Aras: “Spora ve Sporcuya Olan Desteğimizi Artırarak Sürdüreceğiz”

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Kayseri’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda dördüncü olan Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Aybige Feride Üstündağ ve antrenörü Hale Balım Üstündağ’ı kutladı.

Başkan Aras, “Muğla Büyükşehir Belediyemiz çatısı altında faaliyetlerini sürdüren sporcularımız, hem ulusal hem de uluslararası alanda bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Son olarak, masa tenisi sporcumuz Aybige Feride Üstündağ, Kayseri’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiği dördüncülük elde ederek hem bizleri hem de Muğla’mızı gururlandırdı. Başta değerli antrenörümüz Hale Balım Üstündağ olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcumuz Aybige’yi yürekten kutluyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.