Dolar 44,8475
Euro 53,0170
Altın 7.021,24
BİST 14.543,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Az Bulutlu
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C

MEAH’ta Dünya Hepatit Günü farkındalık etkinliği

DÜNYA HEPATİT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA, MUĞLA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ GİRİŞİNDE VATANDAŞLARA YÖNELİK BİR FARKINDALIK STANDI KURULDU.

30 Temmuz 2024 11:05
432
A+
A-

Dünya Hepatit Günü etkinlikleri kapsamında, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi girişinde vatandaşlara yönelik bir farkındalık standı kuruldu.

Gastroenteroloji uzmanı Prof. Dr. Burak Özşeker öncülüğünde kurulan stantta, hastaneye başvuran vatandaşlara ve hastane çalışanlarına broşür dağıtılarak Hepatit hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Etkinliğe, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan ve hastane yönetim ekibi de katılarak standı ziyaret etti. Prof. Dr. Togan ve ekibi, farkındalık oluşturmanın önemine dikkat çekerek, bu tür etkinliklerin halk sağlığı açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.