Dolar 48,4489
Euro 56,3520
Altın 6.795,87
BİST 14.405,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 34°C
Açık
Muğla
34°C
Açık
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 32°C
Per 32°C

Muğla’da Özel Güvenlik Haftası kutlandı

MUĞLA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE 26-30 HAZİRAN ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ GÜNÜ VE HAFTASI KAPSAMINDA ÖZEL BİR KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

29 Haziran 2024 10:25
473
A+
A-

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 26-30 Haziran Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası kapsamında özel bir kutlama programı düzenlendi. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan ve hastane yönetim ekibi, hastanede görev yapan güvenlik görevlileriyle bir araya geldi.

Kutlama programında konuşma yapan Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan, hastanenin huzur, güven, asayiş, can ve mal emniyetini sağlama konusunda büyük bir fedakârlıkla görev yapan tüm güvenlik personeline teşekkür etti ve “26-30 Haziran Özel Güvenlik Haftası’nı kutladı.

Güvenlik Birimi Sorumlusu Gülperi Çolak da söz alarak, büyük bir aile olduklarını ve sorunlara çözüm odaklı yaklaştıklarını belirtti. Çolak, zaman zaman karşılaştıkları zorluklara rağmen görevlerini layıkıyla yerine getiren tüm ekip arkadaşlarına ve kutlamayı düzenleyen başhekim ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti.

Kutlama, hastane yönetimi ve özel güvenlik görevlilerinin birlikte pasta kesimi ve günün anısına fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.