Dolar 40,3912
Euro 47,0429
Altın 4.349,99
BİST 10.366,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 36°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
36°C
Parçalı Bulutlu
Pts 36°C
Sal 38°C
Çar 38°C
Per 39°C

Muğla’da gönüllü gençler minik kalplere dokundu

MUĞLA’NIN ULA İLÇESİNDE, KAYMAKAMLIK VE GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN “MERKEZİM HER YERDE” PROJESİ KAPSAMINDA, GÖNÜLLÜ GENÇLER ULA ATAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.

7 Haziran 2024 13:45
159
A+
A-

Muğla’nın Ula ilçesinde, Kaymakamlık ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında, gönüllü gençler Ula Ataköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin yüzünü güldürdü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan “Merkezim Her Yerde” projesi çerçevesinde, Ula’da gönüllü gençler köy okullarını ziyaret ederek çeşitli etkinliklerle öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Dezavantajlı öğrencilerin eğitim gördüğü köy ve çevre mahallelerdeki okullarda gençlik merkezlerindeki gönüllü gençler aracılığıyla yürütülen proje kapsamında, gönüllü gençler ve liderleri Ataköy İlköğretim Okulu’nda eğitim gören yaklaşık 16 öğrenci ile buluştu. Etkinliklerde yüz boyama, zeka oyunları, halat çekme, ok atma, bocce, badminton ve ayak tenisi gibi çeşitli sportif faaliyetler gerçekleştirildi. Müzik eşliğinde oyunlar oynayan gönüllü gençler, minik kardeşlerine patlamış mısır ve pamuk şeker ikram etti. Etkinlikte öğrencilerin keyifli vakit geçirmesini sağlanırken aynı zamanda sosyal becerilerinin gelişmesine de katkıda bulunuldu.

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yağmur Küçük, bakanlık tarafından koordine edilen bu tür etkinliklerin köy okullarında ve dezavantajlı öğrencilerin bulunduğu bölgelerde düzenli olarak yapıldığını belirtti. Müdür Küçük, bu etkinliklerin çocukların sosyal ve sportif gelişimlerine katkıda bulunduğunu ve gönüllü gençlerin bu projelerle topluma önemli hizmetler sunduğunu vurguladı.

Muğla’da gönüllü gençlerin gerçekleştirdiği bu anlamlı etkinlik, minik kalplerin mutluluğuna vesile oldu ve toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğini sergiledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.