Dolar 32,3311
Euro 34,8454
Altın 2.389,86
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 23°C
Hafif Yağmurlu
Adana
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Başkan Ünlü’den Ramazan Bayramı mesajı

BAŞKAN ÜNLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

8 Nisan 2024 16:45
48
A+
A-

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, bir mesaj yayınlayarak vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Ramazan Bayramı ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

“Bayramlar sevinçlerin, mutlulukların, neşenin en yoğun yaşandığı dönemlerdir” diyen Başkan Ünlü, “Özlediğimiz bayramları yaşamanın, dostlarla kucaklaşmanın, kaybettiklerimizi anmanın, küslükleri bitirmenin zamanıdır bayramlar. Marmaris tarihi için de çok önemli yeri olan bayramlar birlik ve beraberliğin sembolüdür. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

31 Mart seçimlerinden sonra Marmaris’te yeni bir dönemin başladığını ifade eden Başkan Acar Ünlü, “Sevgiyle, saygıyla ve hoşgörüyle hareket edecek; hep birlikte el ele vererek Marmaris’imizi hak ettiği yere getireceğiz. Kardeşliğin, barışın ve huzurun hakim olduğu bir Marmaris inşa edeceğiz” ifadesini kullandı.

Öte yandan bayramla ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını da dile getiren Ünlü, hem Marmaris sakinlerinin hem de tatile gelen vatandaşların huzur ve güven içinde, rahat bir bayram geçirmesi için belediye ekiplerinin teyakkuzda olacağının altını çizdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.