Dolar 32,4025
Euro 34,5765
Altın 2.384,56
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 25°C
Hafif Yağmurlu
Adana
25°C
Hafif Yağmurlu
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 23°C

Köyceğiz Çandır Seyir Terası, nefis manzaralar sunuyor

KÖYCEĞİZ ÇANDIR SEYİR TERASI, NEFİS MANZARALAR SUNUYOR

7 Şubat 2024 11:05
54
A+
A-

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Çandır Mahallesi seyir terası ziyaretçilerine nefis manzaralar sunuyor.

Çandır Mahallesi Köyceğiz’e bağlı Türkiye’deki ekoturizm ve organik tarım yapan mahalleleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Köyceğiz Çandır Mahallesi beş bin yıllık tarihi olan Kaunos kentine ve kral mezarlarına da ev sahipliği yapıyor. 4 mevsim turistlere hizmet eden, doğa, tarih ve kültür sevenler için ideal bir tatil merkezi olan Çandır’da Türkiye’nin en güzel manzaralarından birine ev sahipliği yapıyor.

Çandır Seyir Terası’na çıkanlar kartpostallık görüntülerle karşılaşıyor. Çandır seyir terasından labirent gibi Dalyan Deltası manzarası, İztuzu Plajı ve uçsuz bucaksız denizi görenler hayran kalıyor. Bu manzaralar doğaseverleri ve fotoğraf tutkunlarını da bölgeye çekiyor.

Çam ormanları ve yeşilliklerle dolu Çandır, yerli ve yabancı herkesin ilgisini çekerken, Dalyan’dan araçlı ve feribot ile veya Köyceğiz karayolundan bölgeye ulaşım sağlanıyor.

Köyceğiz Yürüyüş Grubu Rehberi Kudret Önal seyir terasından manzarayı izlemenin çok keyifli olduğunu ifade ederek, “Burası Çandır. Çandırdan İztuzu’na seyir tepesi. Arkada gördüğünüz yer Dalyan Lagünü. İztuzu Plajı, yanı da Akdeniz” diyerek doğaseverleri Çandır’a davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.