Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 23°C
Hafif Yağmurlu
Adana
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Başpehlivan Güçlü’den Günlük’e destek

MEHMET GÜÇLÜ: “MEHMET GÜNLÜK MİLAS’I DEĞİL, MUĞLA’YI YÖNETECEK KAPASİTEDE”

8 Ocak 2024 13:50
133
A+
A-

Muğla’da yerel seçim çalışmalarına ilk başlayan isimlerden olan Doçent. Dr. Mehmet Günlük, ilçede yaşayan Dünya Şampiyonu ve Kırkpınar Başpehlivanı Mehmet Güçlü’yü ziyaret etti. Belediye Başkan aday adayı Günlük’e başarı dileyen Başpehlivan Güçlü, “Mehmet Günlük bugüne kadar giriştiği her işte başarıya ulaşmıştır. Belediye yönetiminde de başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.

CHP’den Milas Belediye Başkan aday adayı olan Doçent Doktor Mehmet Günlük, Kızılcayıkık Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretleri çerçevesinde Günlük, Dünya Güreş Şampiyonu ve Kırkpınar Başpehlivanı olan mahalle sakini Mehmet Güçlü ile bir araya geldi.

Milas Belediye Meclis Üyesi aday adayları ve partili üyelerin de katılımıyla gerçekleşen ziyarette Mehmet Günlük ve ekibi mahalledeki vatandaşlarla buluşarak, Kızılcayıkık Mahalle halkının sorunlarını dinleyip seçimler için destek istediler. Kızılcayıkık Mahallesi’nin tanınmış ismi Kırkıpınar Başpehlivanlarından Mehmet Güçlü ve Mehmet Günlük arasında gerçekleşen hoş sohbet ziyarete adeta damga vurdu. Gazetecilerin de ilgisini çeken ziyarette Günlük’ten övgü ile söz eden Güçlü, “Günlük Ailesi Milas’ın köklü ailelerinden biridir. Çevrelerine ve ilçeye önemli iyilikleri dokunmuştur. Aynı zamanda bir akademisyen ve bilim insanı olan Mehmet Günlük, bana göre sadece Milas’ı değil Muğlayı yönetecek kapasiteye sahiptir. Her daim Günlük’ün arkasındayız” diye konuştu.

Kızılcayıkık Mahalle halkından yoğun ilgi gören Mehmet Günlük ve ekibi Milas’ın geleceği için ortak bir vizyonla çalışacaklarını belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.