Dolar 48,9613
Euro 55,8625
Altın 6.761,36
BİST 12.899,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Menteşe Belediyesinden Tıp öğrencilerine tiyatro eğitimi

MENTEŞE BELEDİYESİ, TÜRKİYE’DE İLK DEFA UYGULANACAK OLAN MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNİN TİYATRO VE İYİ HEKİMLİK UYGULAMALARI DERSİ PROJESİNE TİYATRO EĞİTMENİ VE DANIŞMANLIK DESTEĞİ SAĞLAYACAK.

Menteşe Belediyesinden Tıp öğrencilerine tiyatro eğitimi
29 Kasım 2023 12:00
355
A+
A-

Menteşe Belediyesi, Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinin Tiyatro ve İyi Hekimlik Uygulamaları dersi projesine tiyatro eğitmeni ve danışmanlık desteği sağlayacak.

Menteşe Belediyesi’nin paydaşı olduğu Tıp Fakültesinin projesi çerçevesinde Menteşe Belediyesi tiyatro eğitmeni, sanat ve Tıp’ın birleştirilebilmesi amacıyla tıp öğrencilerine tiyatro dersi verecek.

MSKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Cüneyt Karakuş ve Tıp Fakültesi bölümü akademisyenleri proje ile ilgili bilgi vermek için Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret ettiler.

Ziyarette Başkan Gümüş Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan bir projenin paydaşı olmanın önemine değinerek, “Tıp fakültesi hocalarımız araştırmaları sonucunda bir proje üreterek hayata geçirmişler. Bizler de sanat ve Tıp’ın birleştirilmesi amacıyla özel çalışma modülü dersi çerçevesinde uygulamaya konulan bu projeye tiyatro eğitmeni ve danışmanlık hizmeti sağlayarak projenin paydaşı olacağız. Hekim adaylarının tiyatro eğitimi alacağı, hastasıyla empati yapmasını ve sosyalleşmesini sağlayacak, önümüzdeki ay hayata geçmesi planlanan projenin hazırlanmasında emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.