Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 24°C
Parçalı Bulutlu
Adana
24°C
Parçalı Bulutlu
Pts 24°C
Sal 26°C
Çar 28°C
Per 30°C

Muğla’da İsrail’in Gazze’ye saldırıları protesto edildi

MUĞLA’DA ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ (AGD) ÜYESİ BİR GRUP, İSRAİL’İN GAZZE’YE YÖNELİK SALDIRILARINI PROTESTO ETMEK İÇİN TOPLANDI.

28 Ekim 2023 08:55
124
A+
A-

Muğla’da Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyesi bir grup, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için toplandı.

Grup, saldırıları kınayan pankartlar açarak basın açıklaması yaptı. Düzenlenen basın açıklamasını sivil toplum kuruluşları adına Anadolu Gençlik Derneği il sekreteri Ersin Er tarafından yaptı. Er, ”Dünyanın neresinde olursa olsun tüm mazlumların yanında olduk. Filistin’in özgürlüğü meselesinde alanlardan hiçbir zaman ayrılmadık. 7 Ekim’den bu yana da her zaman olduğu gibi zulmün karşısında ve mazlum kardeşlerimizin yanında olarak alanlardayız. Biliyoruz ki zulme karşı her bir adımımız, her bir eylemimiz bizleri yeniden diriltir. Burada bulunduğumuz şu saatlerde Gazze’deki kardeşlerimiz elektrikleri, suları, internetleri ve hatları kesik halde saldırı altındalar. Filistinli kardeşlerimizden edinilen son bilgilere göre bombardıman hiç durmuyor. Uçaklarla ve gemilerle Gazze bombalanıyor. Dünyanın gözü önünde soykırım yaşanıyor Dünya şimdi müdahale etmeyecekse ne zaman müdahale edecek. İsrail’in tüm dünyaların gözü önünde Filistin’de gerçekleştirdiği soykırım ve insanlık suçu vicdanı olan herkesin sabrını taşırmıştır ”dedi.

Açıklamanın ardından bir süre slogan atan gruptakiler daha sonra dağıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.