Dolar 32,5157
Euro 34,8762
Altın 2.432,52
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 30°C
Az Bulutlu
Adana
30°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 23°C

Yangında cesedi bulunan turistin ailesi DNA testi için Muğla’ya geldi

YANGINDA CESEDİ BULUNAN BELÇİKALI TURİSTİN AİLESİ DNA TESTİ İÇİN MUĞLA’YA GELDİ

Yangında cesedi bulunan turistin ailesi DNA testi için Muğla’ya geldi
28 Haziran 2023 20:00
186
A+
A-

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 23 Haziran’da ormanlık alandaki yangında cesedi bulunan Belçikalı turistin ailesi, DNA testi için Muğla’ya geldi.

Marmaris’te 23 Haziran’da Sarıana Mahallesi üst tarafında ormanlık alandaki yangında bulunan erkek cesedinin kimliği Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro ekipleri tarafından tespit edilerek Belçika Konsolosluğu ile irtibata geçilmiş aileye ulaşılması sağlanmıştı.

Orman yangınının çıktığı yerde bulunan 32 yaşındaki Belçika vatandaşı Khari Muhamed’in ailesi DNA testi ve cenazeyi teslim almak için Türkiye’ye geldiler.

Marmaris’te 23 Haziran tarihinde öğleden sonra 15.30 sularında çıkan ve 5 hektarlık alanın yanmasına sebep olan yangının başlangıç noktası olduğu tespit edilen yerde bulunan Fas asıllı Belçika vatandaşı Khari Muhammed’in ailesi cenaze işlemleri için Marmaris’e geldi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile görüşen aile, DNA testi ve cenazeyi teslim almak için Muğla Yerkesik Adli Tıp Kurumuna yönlendirildi. Basın mensupları ile görüşmeyi reddeden aile üyelerinin cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından Belçika’ya dönecekleri öğrenildi.

İki cumhuriyet savcısının görevli olduğu olayla ilgili soruşturma devam ederken, yanmış halde cesedi bulunan Khari Muhammed’in kesin ölüm sonucu için adli tıp kurumundan gelecek sonucun beklendiği bilgisi edinildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.