Dolar 48,0562
Euro 56,2410
Altın 7.010,52
BİST 14.396,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 33°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 34°C
Cts 35°C
Paz 36°C
Pts 36°C

Muğla’nın iç kesimlerine dolu, sel, su baskını uyarısı

METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TAHMİN VE UYARI MERKEZİ TARAFINDAN SALI GÜNÜ ÖĞLE SAATLERİNDEN İTİBAREN MUĞLA’NIN İÇ KESİMLERİNE ŞİDDETLİ YAĞIŞ, DOLU VE ANİ SEL BASKINI UYARISINDA BULUNDU.

29 Mayıs 2023 18:54
397
A+
A-

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından Salı günü öğle saatlerinden itibaren Muğla’nın iç kesimlerine şiddetli yağış, dolu ve ani sel baskını uyarısında bulundu.

Yapılan uyarıda, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, 30 Mayıs Salı günü öğle saatlerinden itibaren Muğla’nın iç kesimlerinde (Muğla Merkez, Milas, Yatağan, Kavaklıdere, Dalaman, Köyceğiz) aralıklı ve yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.